Logo mooirooi.nl
 • Alles
 • (1)
  Theater
 • (8)
  Muziek
 • (7)
  Film
 • (49)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Sport
 • (8)
  Natuur
 • (10)
  Overig
 • (3)
  Verenigingsactiviteit
 • (4)
  Bijeenkomst
 • (3)
  Cursus-Workshop

Nijnselse Kermis Feesten

maandag 17 juni 18:00 uur

Foto: Jos vanNunen

Nijnsel - Een gezellige kermis met uiteraard de draaimolen, de Rups, de schiettent, de schuivers, de eendjes, een springtrampoline en natuurlijk de oliebollenkraam. Op zondag is er verse vis. Als speciale attractie voor de jeugd hebben ze dit jaar Sjef Stunt Piloot vast weten te leggen. Een spectaculair onderdeel van het TV programma 'Wipe Out". Rondom de kermis zijn tal van evenementen georganiseerd voor jong en oud. De Kermisfeesten zijn van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni op en rondom het kerkplein en Beckartplein.

Om te beginnen is er op vrijdagavond een Pubquiz. Er is altijd wel een onderwerp waar je goed in bent! Je kunt je opgeven met een groepje van 5 tot 6 personen en voor slechts €15,00 per groepje speel je mee voor leuke prijzen en natuurlijk de eer. Na afloop draait DJ Leon de hits voor jong en oud. Leon draaide vroeger in het Palmke in Rooi en is zich blijven ontwikkelen in de wereld van de muziek. Hij weet als geen ander om er een feestje van te maken dus dat belooft een mooi begin van de Kermis Feesten. Aanmelden voor de Pubquiz voor 13 juni via de e-mail: Nijnselsekermisfeesten@gmail.com.

Op zaterdag is de kermis in de middag al open vanaf 14:00 uur en beginnen ze de avond om 18:00 uur met een culinair hoogtepunt. Een unieke samenwerking tussen PuurBrabant, Highway51 en de Vresselse Hut. Zij gaan heerlijke gerechten bereiden in oven en de BBQ en een ieder die op tijd kaarten hiervoor heeft weten te bemachtigen kan proeven van overheerlijke, culinaire specialiteiten. Lekker met het gezin je laten verwennen of met je team of bedrijf een uitstapje waarbij alles al geregeld is. Want om 21:00 uur treed Maurice Fermont op gevolgd door de meeslepend ROADshow met DJ Angelo. Later op de avond nog meer live optredens met o.a. Yosee, voor gegarandeerd een super vette avond. Kaarten voor het eetfestijn zijn verkrijgbaar bij PuurBrabant, Highway51 of de Vresselsehut á € 15,-- voor volwassenen en € 7,5 voor de kinderen van 4 tot 12 jaar. Zorg dat je je plaatsje aan tafel hebt gereserveerd door op tijd je kaarten te kopen.

Op zondag begint de dag om 11:00 uur met een openluchtmis in het park. Daarna geeft Harmonie Meierijstad (voorheen Harmonie Nijnsel) een optreden voor de bezoekers van de mis en de vroege bezoekers van de kermis. De kermis begint zondag rond 13:00 uur. Ondertussen is dan het parcours uitgezet voor de spectaculaire Dikke Banden Race. Een parcours voor mountainbikes dwars door Nijnsel. Iedereen die durft kan mee doen. Na afloop is de prijsuitreiking van de MTB-race en loterij en zal niemand minder dan Jack van Raamsdonk Nijnsel in hogere sferen brengen. Ze hopen ook de zondag af te sluiten met opnieuw een mooi feestje. Aanmelden voor het fietsspektakel kan bij Erik Hoppenbrouwers of via de e-mail: Nijnselsekermisfeesten@gmail.com.

Op maandag is het dan de beurt aan de senioren, want ook voor hen is er een mooie middag in elkaar gezet. Te beginnen om 12:00 uur met een gezamenlijke maaltijd, bereid door chef-kok Ton de Louw in samenwerking met een mooie groep vrijwilligers. Als het buikje rond is gaat Bingomeester Wilgart van Langen de balletjes laten draaien en kunnen mooie prijzen in de wacht worden gesleept. Ook hier live muziek en volop feest in de tent op het Beckartplein in Nijnsel. De kosten voor de maaltijd en Bingo bedragen slechts € 13,-- p.p. Aanmelden bij de Beckart of via de email: Nijnselsekermisfeesten@gmail.com. Bestel je kaarten voor 13 juni!

Kortom, een feestweekend voor jong en oud, mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers die dit festijn op de kaart wil zetten voor Nijnsel en omgeving. Wij zien je graag terug tijdens deze dagen en zorg dat je op tijd aanmeldt of kaarten koopt voor de activiteiten! Laten we er Samen een mooi feestje van maken.


deel deze activiteit