Logo mooirooi.nl
 • Alles
 • (1)
  Theater
 • (2)
  Film
 • (67)
  Evenement
 • (3)
  Sport
 • (40)
  Overig
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (4)
  Bijeenkomst
 • (12)
  Cursus-Workshop

Bijeenkomst: Kinderbos en Cathalijne gaan voor zonnepanelen

maandag 18 maart 20:00 uur

Foto: Henri van Hoorn

Sint-Oedenrode - Bewoners van de wijken 'Kinderbos en Cathalijne' die overwegen om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen, zijn op 18 maart 2019 om 20.00 uur van harte welkom in De Helden van Kien. Een aantal buren uit de wijk Kinderbos is aan de slag gegaan met het realiseren van een burenaanbod voor zonnepanelen en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker. Woonmeij, wijkraad KCK en de gemeente Meierijstad ondersteunen dit initiatief.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in de wijken 'Kinderbos en Cathalijne'. Een groep enthousiaste bewoners heeft daarom de krachten gebundeld en wil voor alle buren aan de slag met een mooi aanbod voor zonnepanelen. Daartoe is ook voor de bewoners van een huurhuis contact gelegd met woningbouwvereniging Woonmeij. Ze gaan hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergelijken, samen met een onafhankelijk energieadviseur op basis van kwaliteit, service en prijs. Tijdens de bijeenkomst presenteren zij het aanbod en vertellen over de selectie.

Aanmelden

Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnepanelen kunnen zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht) of door een mail te sturen naar buurkracht.kinderbos@gmail.com. Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via buurkracht.kinderbos@gmail.com

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met je buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. Wilt u daar meer over weten, kijk dan op: www.buurkracht.nl

Natuurlijk is energie besparen breder dan zonnepanelen op je dak leggen. Isoleren van dak, muren en ramen, er zijn nog andere voorbeelden. Er is dus nog veel meer op het gebied van energiebesparen. Op een later tijdstip kunnen we daar indien gewenst ook aandacht aan besteden en een volgend gezamenlijk traject in gaan.


deel deze activiteit