Afbeelding

Boeken- en platenbeurs

zaterdag 24 februari 2018 9:30

Eind februari, om precies te zijn op zaterdag 24 en zondag 25 februari is het alweer tijd voor onze 27e boeken- en platenbeurs.

Ieder jaar een geweldig succes doordat de organisatie een aanbod kan doen van kwalitatief zeer goede boeken en platen, die door zovelen bij hen worden ingeleverd. Hoe kunnen deze boeken en platen bij hen worden bezorgd? Wel, daar zijn een drietal manieren voor: Het inleveren in het zaaltje bij de voormalige Eerschotse kerk, iedere maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur (niet tijdens de schoolvakanties) of het inleveren bij slijterij De Leijer, Borchmolendijk 20a, op maandag, woensdag en donderdagmiddag en op zaterdag tussen 10. 00 uur en 14.00 uur. Ook kunt u contact opnemen met voorzitter Fried v.d. Brand om een afspraak te maken ( 0413-472190)
Natuurlijk hoopt de organisatie ook dit jaar weer dat u uw overtollige boeken en platen weer een goede bestemming wilt geven, door ze in te leveren. En u weet het: de opbrengst is in zijn geheel bestemd om een bijdrage te leveren aan het behoud en onderhoud van de Sint-Martinuskerk. Alle medewerkers zijn vrijwilligers die dit werk zonder vergoeding uitvoeren. Zeker, tot ziens dus, op 24 en/of 25 februari 2018.