Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Serviceclub in actie voor Voedselbank

zaterdag 16 december 2017 9:30

Sint-Oedenrode - Ook dit jaar zet de Serviceclub Sint-Oedenrode zich weer in voor een actie ten bate van de Voedselbank. De vorige edities zijn altijd succesvol geweest en zij hopen ook dit jaar weer op een mooi resultaat voor de Rooienaren die het even wat minder hebben.

De crisis lijkt dan wel ten einde maar toch zijn er in Rooi nog steeds meer dan twintig gezinnen die terug moeten vallen op de Voedselbank om rond te komen. Alle supermarkten van Sint-Oedenrode hebben hun medewerking ook dit jaar weer toegezegd. De actie dit jaar is gespreid over de twee zaterdagen die voorafgaan aan Kerstmis. Op zaterdag 16 december staan de leden van de Serviceclub bij de Aldi en de Emté. Er worden dan flyers uitgedeeld aan het winkelende publiek met het verzoek een extra product te kopen om te doneren aan de Voedselbank.

Op zaterdag 23 december is de tweede actiedag. Dan vindt de actie plaats bij de Albert Heijn en de Jumbo. De actietijden op beide dagen zijn van 9.30 tot 16.00 uur. Het Rooise winkelpubliek heeft de actie altijd ruimhartig ondersteund. Vorig jaar werd zelfs een record gevestigd met het aantal ingezamelde kratten. Gehoopt wordt om dat record dit jaar te breken.