Afbeelding
Foto:

Vresselse Beeldhouwers exposeren hun recente werk

zaterdag 22 april 2017 11:00 tot zondag 23 april 17:00

Sint-Oedenrode - Zo'n zesendertig beeldhouwers uit de regio en allen lid van het beeldhouwerscollectief 'Vresselse Beeldhouwers' exposeren op zaterdag en zondag 22 en 23 april hun werk van de afgelopen twee jaar in een prachtige tuin op het Landgoed Zwijnsbergen aan de Vresselseweg 69 te Sint Oedenrode.

De expositie, waar meer dan 100 beelden te zien zijn, is op beide dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur en is duidelijk met borden aangegeven. De toegang is gratis. Het beeldhouwerscollectief telt in totaal 50 leden en bestaat al bijna 20 jaar.

De 'Vresselse Beeldhouwers' zijn geschoolde kunstenaars en autodidacten, mensen met veel ervaring én beginners. Tijdens de expositie kunnen de bezoekers kennismaken met de kunstenaars en met hen van gedachte wisselen over het beeldhouwen, een zeer arbeidsintensieve kunstvorm. Ook zullen enkele beeldhouwers daadwerkelijk aan het werk zijn. Het is de dames en heren beeldhouwers vooral te doen om de presentatie van hun creatieve resultaten. Een aantal van de beelden zal te koop zijn. Misschien een goede gelegenheid om tuin of huiskamer te verrijken met een mooi kunstwerk. Nabij de locatie zal ook een aantal schilders exposeren. Een mooie fietstocht naar Vressel loont zeker de moeite.