Dat is mooi gemaakt!
Dat is mooi gemaakt!

VV Nijnsel is er klaar voor: wè anders?!

Sport

Nijnsel - Het feestweekend van het 75-jarige vv Nijnsel begint vandaag en dat duurt het hele weekend. Eigenlijk nog veel langer, want er staan 75 evenementen op de rol. Donderdagavond trapt de club af met een jubileumwedstrijd tussen Legendary Nijnsel en het huidige Nijnsel 1.

De wedstrijd start om 19.00 uur en zal twee keer 35 minuten duren. Daarna is er tijd voor een hapje en een drankje in de speciaal opgebouwde feesttent op het voetbalterrein. Daar vindt vrijdagavond Bier en Ballen plaats met meerdere bekende Nederlanders, maar eerder die dag is er eerst nog een poppentheater en een Seniorenmiddag. Zaterdag komt de wereldster Touzani naar Nijnsel en is er ‘s avonds een groot live muziekfeest. Zondags is er een gratis lunch voor iedereen die wil. Daarmee onderstreept de club dat het een jubileumfeest voor iedereen wil houden en niet alleen voor de leden.

Op het voetbalveld is de jubileumslogan van VV Nijnsel gekalkt: vv Nijnsel, wè anders. Die spreuk komt vast en zeker nog vaker voorbij.