Opnieuw winst voor Sv Olland

Sint-Oedenrode - De wedstrijd Sv-Olland-Nederwetten kende een trage en matige start van beide teams. Er was niet veel te beleven in de eerste 15 minuten behoudens een schot van Robert Erven en een schot van Harm van Oirschot.

Na 17 minuten was het Nederwetten die op voorsprong kwam. Er werd een diepe bal gegeven op de linksbuiten die na wat sprintwerk een strakke voorzet gaf die keurig bij de 2e paal werd binnengetikt, 0-1. Hierna nam Sv Olland toch wat meer het heft in handen wat resulteerde in een schot op de paal van Robert Erven en een prima schot van Martijn van Rooij wat gekeerd werd door de keeper. Maar enkele minuten later kwam er toch die 1-1. In de 28 minuut gaf Rob van der Heijden een prima pass op Robert Erven die na een mooie passeeraktie met een hard schot in de verre hoek raak schoot, 1-1. Hierna ging het allemaal wat beter en kwam Nederwetten nog meer onder druk te staan. In de 36e minuut, na goed voorbereidend werk van Wout van Rooij kon Harm van Oirschot uithalen vanaf de rand zestien voor de 2-1 voorsprong. Nog voor rust kwam er de 3-1 van opnieuw Harm van Oirschot die een corner van Stefan Erven snoeihard binnen kopte. Na rust begon het allemaal maar wat gezapig. De scherpte bij Sv Olland was eraf en Nederwetten was niet in staat het ons lastig te maken. En ondanks het gezapige verloop konden we toch redelijk eenvoudig uitlopen. In de 65e minuut was het Stefan Erven die de door Martijn Merks teruggelegde bal, heel mooi met een draai bij de 2e paal binnenwerkte, 4-1. 2 minuten later was het via een counter dat Rob van der Heijden Robert Erven de diepte in stuurde, deze liet zijn tegenstanden zijn hakken zien en de mooie voorzet hoefde Wout van Rooij maar eenvoudig binnen te lopen, 5-1.
Dat Nederwetten nog een keertje mocht scoren was omdat Sv Olland het verder wel geloofde en de keeper een voorzet van rechts onvoldoende onder controle kreeg en daardoor de inkomende spits de kans gaf binnen te schieten. Eindstand 5-2