Archieffoto van een ander toernooi.
Archieffoto van een ander toernooi.

Judoka’s Dai-Ippo gaan weer los

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Zondag was het Dai-Ippo dat een Instaptoernooi organiseerde. Vanuit Oss, Mierlo, Schijndel, Breda en Den Bosch wisten 105 judoka’s de weg naar sportzaal de Kienehoef te vinden.

Dai-Ippo kwam met 37 judoka’s de tatami op. Spanning hadden ze allemaal. Het was al weer zo lang geleden dat er een toernooi bezocht mocht worden. Eerste plaatsen waren er voor Bram van Heesch, Hein Korsten, Siem Dekker, Jurre van den Elsen, Laura van den Hanenberg, Jesper Ketelaars, Guus Kapteins en Noah de Laat. Tweede plaatsen voor Jurre Keetels, Tijn Leduc, Lieke Brouwers, Jesse de Laat, Job Ketelaars, Finn Flach, Milan van den Elsen, Liam Zoontjens, Silke de Laat, Noor Kremers, Fenn Klokgieters, Lonne van Roij, Lars de Groot en Quinten Marinus. Derde plaatsen voor Timo Grootens, Raff Flach, Jara van Weert, Jens van Berkel, Lea van der Zanden, Wessel Biemans en Stef Kremers. Vierde plaatsen voor Noud van Beekveld, Finn Konings, Raff Koppelaar en Milan Goossens en Frens van der Zanden. Vijfde plaatsen voor Thomas van Esch, Finn van den Elsen en Teun van ’t Hof.
Eén van de mooiste worpen van de dag werd gemaakt door Milan van den Elsen. Dit was zo mooi omdat de tegenstander verrast werd door een snelle tweede aanval en deze tegenstander echt door de lucht vloog. Thomas van Esch viel op door zijn inzet om te winnen. Helaas lukte het hem nog niet. Thomas is dan ook nog niet zo heel lang bezig met judo, maar als hij zo door gaat komt het goed met hem.