KV rooi verliest in laatste minuut

Sint-Oedenrode - Zondag 9 april stond voor de dames van kV rooi de koploper Klimroos op het programma. KV rooi staat momenteel derde met twee punten achterstand op de nummer 1. Als ze deze wedstrijd winnen komen ze gedeeltelijk op de eerste plaats. Na de eerste wedstrijd in het begin van de competitie verloren te hebben, wist kV rooi dat alles gegeven moest worden om deze wedstrijd als winnaar uit te komen.

Na een voorspoedig begin met een 3-1 voorsprong leek het de wedstrijd van de dames uit rooi te worden. Hier dacht Klimroos anders over en begonnen tegengas te geven. Wat resulteerde in een 4-6 achterstand. Na rust kwam Klimroos snel tot een 4-8 voorsprong. Hier had KV rooi een goed antwoord op en kwamen ze terug tot 8-8. Hierna liep Klimroos, door onoplettendheid van KV Rooi, weer uit tot 8-11. Hier had Rooi vervolgens weer een antwoord op had,11-11 in de slotfase. Klimroos kreeg een vrije bal in de laatste minuut. Helaas benutten zij deze, waardoor een 11-12 eindstand het resultaat was. Volgende staat er een uitwedstrijd tegen Emos voor de dames op het programma.