Afbeelding

Mart Verhoeven winnaar

Sport

Sint-Oedenrode - De schutters van de Rozelaer hebben dinsdagmiddag voor de Carnaval beker geschoten op een ludiek blazoen. De winnaar was Mart Verhoeven met 190 punten. De overige scores waren: Jan van Bergen 182, Jan van Erp 158, Toon Hermes 149 en Ron Spijker 124.

Vrijdagavond is de laatste wedstrijd van de voorjaar competitie geschoten. Winnaar is de schutter die het dichtst bij zijn jaargemiddelde schiet. Winnaar waren Frans van de Braak en Theo Passier (Comp) met een verschil van 0. Verdere uitslag: Antoon Vervoort -1, Paul van de Mortel (Comp) -2, Jan van Bergen 3, Agnes Vissers (LB) 5, William Huyberts -7, Wil Kivits (Comp) 8, John van Mulukom 9, Rene van Erp (Comp) 11, Beppie van Bergen -14, Mart Verhoeven -16, Toon Hermes -39 en Jos van den Berg -40.

Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.