Afbeelding

Rob van Berkel winnaar vrijdagavondcompetitie

Sport

Sint-Oedenrode - Op de laatste speelavond van de vrijdagavondcompetitie verloor Rob weliswaar 1 partij maar zijn voorsprong was voldoende om de vrijdagavondcompetitie wintereditie als winnaar (+15) af te sluiten.

Deze vrijdagavond werd Frans vd Velden winnaar (3+28) en daarmee nestelde hij zich in het eindklassement op de 2e plaats (+13). Aankomend talent Jan Verhagen werd deze avond 2e (3 +23), Jos vd Kallen 3e (3 +19), Angela Gerritsen en Pieter Vereijken eindigden ex aequo op de 5e plaats (3 +15). In het eindklassement eindigde Harrie van Breugel op de 3e (+12), Bas in 't Zandt op de 4e (+11) en Toon Vervoort op de 5e plaats (+11).

Clubkampioenschap tripletten
Het triplet Karel Verschuijten/Martin Gerritsen/Frenk van Mierlo (7 +45) gaat vanuit poule A ongeslagen door naar de finale. Het triplet Toon Bergen/Huub van Abeelen/Karel Kreijveld verloor de laatste partij maar had voldoende saldo over (5 +35) om het triplet Wim vd Rijdt/Jan vd Schoot/Kees Luijten (5 +23) naar de B-finale te verwijzen. In poule B stoomde het triplet Ingrid vd Eijnden/Leon vd Rijdt/Piet Habraken (6 +30) met winst in de laatste partij als 1e door naar de finale. De koplopers, het triplet Frans vd Velden/Ria vd Loo/Jan vd Loo, verloor haar laatste partij (5 +35) en dit bleek noodlottig. Zij werd nu qua saldo voorbijgestreefd door het triplet Angela Gerritsen/Erik Verschuijten/Nellie Hendriks (5 +41) die daarmee de finaleplaats binnen sleepte.

In de eerste finaleronde was er winst voor zowel het triplet Toon Bergen/Huub van Abeelen/Karel Kreijveld als het triplet Karel Verschuijten/Martin Gerritsen/Frenk van Mierlo.