KV Rooi blijft in de hoofdklasse

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag ging Rooi de strijd aan tegen Oranje-Wit. Omdat voor de carnavalsvakantie Oranje-Wit hun wedstrijd had verloren, betekende dat een zeker plek voor klassebehoud.

Met dit gevoel ging Rooi dan ook de wedstrijd in. Toch werd al snel duidelijk gemaakt dat er te slap gespeeld werd. Oranje-wit wist in nog geen 10 minuten met een 1-5 voorsprong te starten. Rooi was niet fel en moest scherper worden. Dit gebeurde nog voor rust door de stand op 6-7 te zetten. Toch bleef Rooi in de tweede helft achter de feiten aan lopen en wist de voorsprong niet te pakken. Dit resulteerde dan uiteindelijk ook in een 9-13 einduitslag.

Gelukkig voor Rooi stond er niks meer op het spel, maar voor het buitenseizoen gaan de dames er weer volle bak voor!