Rooi maakt het weer spannend

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag had Rooi de wedstrijd tegen Olympia op het spel staan. Olympia opende de de scoren en liepen al vrij snel uit naar 4-1. Rooi wist ook een goede kans te creëren en zo via een korte kans de scoren op 4-2 te zetten.

Deze stand bleef lang op het scorebord staan maar Rooi bleef goede kansen afmaken waardoor de stand op 4-4 kwam. Met nog 15 seconde op de klok voor rust en met de bal aan de Rooise aanvalskant, zat er nog maar één ding op.... dat was de voorsprong pakken voor rust. Wat misschien lastig leek, was het toch Rooi die via een snel spel en een mooi afstandsschot de stand op 4-5 kon zetten. In de rust was besproken dat we soms rustiger met balbezit om moesten gaan en de goede kansen moesten blijven zoeken. Na de rust is het heel de tweede helft spannend gebleven. Olympia/dos wist te scoren en zo de stand gelijk te zetten. De tweede helft was een jojo spel. Telkens wanneer er aan de ene kant gescoord werd, werd dit weer aan de andere kant rechtgezet. Tot op de laatste minuut was het spannend, maar helaas kwam Rooi net te kort, waardoor ze de punten aan Olympia/dos hebben moeten afgeven met een 13-12 verlies.