Odisco wint zeer overtuigend

Sint-Oedenrode - Odisco speelde afgelopen zondag thuis tegen BMC 1. Met een volle tribune begon Odisco vol overtuiging aan de wedstrijd. BMC komt terug uit de overgangsklasse en werd beschouwd als mede titelkandidaat.

Odisco begin sterk aan de wedstrijd en stond verdedigend heel goed. Aanvallend lag het tempo soms wat laag, maar omdat er niks weggeven werd kwam Odisco na 24 minuten op

5-0 via 2x Myrthe van Heereveld, Marlon van Heeswijk, Ingrid van Boxtel en Meike Leenderts. 5 minuten voor rust kon BMC hun eerste doelpunt scoren, maar via Marlon van Heeswijk kon Odisco toch gaan rusten met een 6-2 voorsprong.

In de rust werd de dames verteld slimmer te spelen en vooral in de aanval het tempo hoger te houden. Verdedigend speelde de dames ijzersterk en dat moest zo blijven. Na rust was het BMC dat snel scoorde, maar hierna kwamen de dames van Odisco in hun spel en liepen via Rachel van de Moosdijk, 2x Marlon van Heeswijk, Dorenda van Liempd, Floor van Heeswijk en Myrthe van Heereveld uit naar 12-3. Het restant van de wedstrijd werd slim uitgespeeld en zo kon Odisco via 2X Meike Leenderts de eindstand op 14-5 zetten. Een overtuigende en terechte overwinning van Odisco. De dames verdedigde ijzersterk en gaven niks weg. Hierdoor kwamen de dames nooit in de problemen. Volgende week speelt Odisco om 14.15 thuis in sporthal de Streepen tegen HBSV.