Gelijkspel voor KV Nijnsel in eerste zaalwedstrijd

Sint-Oedenrode - Nijnsel opende de zaalcompetitie thuis in de Streepen tegen Vessem. In de zaal speelt het team 1e klasse, dus er zal flink gestreden moeten worden voor de punten.

De Nijnselse ploeg opende de stand met een schot van afstand en dat gaf meteen energie. Er werd aan beide kanten lekker doorgespeeld maar Nijnsel kon niet voorkomen dat de ploeg uit Vessem de stand gelijk zette, 1-1. Nijnsel speelde fel, maar er werd helaas niet zuinig met de vele kansen omgegaan. In de eerste helft liep Nijnsel wel steeds een punt voor op de tegenstander totdat, net voordat er gefloten werd voor rust, Vessem toch de stand op een gelijke 5-5 wist te zetten.

Na de rust trok Nijnsel direct de wedstrijd naar zich toe en nam met twee punten verschil de leiding. Vessem en Nijnsel bleven scoren maar het verschil van twee punten bleef overeind. Met nog een kwartier te spelen kwam de rust die er moest zijn niet en gaf Nijnsel langzamerhand de wedstrijd uit handen. Door haastig spel werden er punten weggeven en bleek er niet meer dan een gelijkspel in te zitten voor Nijnsel. De wedstrijd eindigde in 9-9.
Doelpunten: Myrna Foolen (3x) Dimphy Goverde, Joyce van Kessel (2x), Judith van Nieuwenhuijzen, Sandra Verhagen (1x).