KV Rooi pakt eerste punt

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag kwam Emos uit Schaijk op bezoek. Met al twee nederlagen op rij, waren de meiden uit Rooi gebrand om vandaag de punten te pakken. Ook Emos stond nog op nul punten in de ranglijst.

Kort na het startsignaal van de wedstrijd keek Rooi al tegen een achterstand aan door twee afstandsschoten van Emos. Hierna werd weer aansluiting gevonden door ook twee doelpunten aan Rooise kant. De korf werd nu een lange tijd niet gevonden door beide ploegen. Toch was het Emos die voor rust nog twee doelpunten liet vallen. Met een tussenstand van 2-4 werd de rust ingegaan. Ook na de rust bleek dat Emos hun kansen wel afmaakten, wat bij KV Rooi niet het geval was. Kansen waren er genoeg, maar deze werden niet afgerond. Er was nu een gat van 4 doelpunten ontstaan in het voordeel van Emos. Toch wist Rooi in de laatste fase de wedstrijd naar zich toe te trekken. De verdediging stond sterk en kansen werden nu wel afgemaakt. Helaas was het eind van de wedstrijd in zicht, dus met een eindstand van 8-8 werden de punten gedeeld. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Rietvogels op het programma. Er wordt om 13:00 uur gespeeld in Riethoven.