Afbeelding

Karel Verschuijten en Gerrie v.d. Rijdt clubkampioen doubletten

Sport

Sint-Oedenrode - De koploper, het doublet Karel Verschuijten/Gerrie vd Rijdt, liet op de laatste finaleavond geen steken vallen en wonnen haar partijen. Hierdoor werd dit doublet met 6 +44 clubkampioen 2016 van Cloeck & Moedigh.

Achter dit doublet vond een ware veldslag plaats, waaruit het doublet Frans vd Velden/Ria vd Loo als winnaar uit de bus kwam en beslag legde op de 2e plaats (4 +25). Dit ging ten koste van het doublet Jan van Erp/Erik Verschuijten dat terugviel naar de 3e plaats (5 +17) en het doublet Leon vd Rijdt/Annie vd Nieuwenhof dat op de 4e plaats eindigde (5 +8). In de B-finale verloren de koplopers beide een partij maar wist het doublet André vd Nieuwenhof/Ingrid vd Eijnden aan haar partijen een beter saldo over te houden en daarmee beslag te leggen op de 1e plaats (5 +23). Het doublet Tonnie van Eerd/Henk Smulders werd daarmee naar de eervolle 2e plaats verwezen (5 +18).

NJBB Man-Vrouw toernooi
Zaterdag werd op de banen van Cloeck & Moedigh een NJBB Man-Vrouw toernooi gespeeld met deelnemers uit de verre omgeving. De eerste vijf plaatsen gingen dan ook naar doubletten uit de regio. Winnaar werd het doublet Henk Spanjers/Margriet Weber ( 5+33) van La Ferme Boel. Zij eindigde daarmee weliswaar gelijk met het doublet André Abdoela/Petra Schepers (5 +33) van Wij Liggen maar dit doublet had in haar 1e partij een lager winstsaldo gescoord. De 3e plaats ging naar Leo van de Wetering/Marianne v Tuijl (5 +32) van La Ferme Boel, de 4e plaats naar Leo Kerkhof/Sjan Ondersteijn (4 +27) van Wij Liggen en de 5e plaats naar Karel Copier/Christine Kappen (4 +24) van 't Dupke. Op de plaatsen 6 en 7 eindigden de Cloeck & Moedigh teams Gerrie van de Rijdt/Piet Habraken (4 +23) en Narda van Zutphen/Rob van Berkel (4 +21).