Brabantse prijzen voor Argo zwemmers

Sint-Oedenrode - Het buitenseizoen is ten einde na de laatste open water wedstrijd van afgelopen zaterdag in Sleeuwijk. Voor Argo hebben 4 zwemmers deelgenomen aan deze laatste wedstrijd. Lars Diesch, Dana en Roel Janssen zwommen de schoolslag en Luc van Eijndhoven de vrije slag. Deze vier zwemmers hebben dit buitenseizoen allemaal een vol klassement gezwommen. Van de 4 Brabantse wedstrijden die werden gezwommen in Breda, Oirschot, Oosterhout en Sleeuwijk moest aan minimaal 3 wedstrijden worden deelgenomen om aanspraak te kunnen maken op de prijzen.

Nadat alle punten bij elkaar geteld waren bleek dat Luc een eerste klassementsprijs had weten te behalen op de vrije slag. Dana en Lars behaalden een tweede plaats en Roel een derde plaats in het Schoolslag klassement. Alle vier mochten ze een mooie medaille ophalen. Ook het Nederlands klassement werd opgemaakt en Luc was in zijn categorie derde op de vrije slag.

Op zondag stond de eerste binnen wedstrijd op het programma, de Solo in zwembad 'De Neul'. Hieraan werd door 17 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen. Zij behaalden 4 keer een 1e plaats, 4 keer een 2e plaats en 1 keer een 3e plaats. Er werden 14 persoonlijke records gezwommen.

Komend weekend staat de allereerste Minioren – Junioren wedstrijd op het programma voor de zwemmers van de Wedstrijdgroep. Deze wedstrijd is onderdeel van de dit seizoen door de KNZB geïntroduceerde circuits. Deze wedstrijd wordt gehouden in zwembad De Neul en begint om 14.00 uur.