Afbeelding

Ollandia zaterdag naar Boskant

Sport

Olland - Omdat Ollandia in de hoek zit waar het niet meezit, bleef een overwinning opnieuw uit. Het ontbrak zeker niet aan inzet en strijdlust maar het bekende dubbeltje wil maar niet de goede kant opvallen. Ollandia zal, de naar zaterdagavond verplaatste uitwedstrijd, tegen Boskant opnieuw veel strijd moeten leveren en er vol voor moeten gaan.

Ook bij Boskant zit het na de winterstop nog niet mee, maar ook zij zullen de strijd vol aangaan. Hopelijk wordt het een mooie en spannende wedstrijd, waarin bij het laatste fluitsignaal Ollandia aan het langste eind trekt. Verder komen zondag de overige seniorenteams in actie, terwijl op zaterdag alle jeugdteams weer in actie moeten komen.

Ollandia Quiz
Bij Ollandia wordt niet alleen gevoetbald, maar wordt iedereen ook op zijn algemene kennis getest. Hiervoor staat op a.s. donderdag 3/3 vanaf 21.15 uur in de kantine op sportpark Ekkerzicht de 1ste halve finale op het programma, waarbij het team van de Ollandia Vrouwen het opnemen tegen de teams van Ollandia 4, Veteranen en het Bestuur. Op 24/3 is dan de 2de halve finale met de teams van Ollandia 1, 2 en 3, waarna de winnaars van beide avonden samen met de beste nr. 2 op 7/4 gaan strijden in de finale. Op al deze avonden zijn natuurlijk ook supporters van harte welkom om aan te schuiven en hun teams te steunen.