Robert Erven moet over de keeper van VOW springen.

Ollandia sluit seizoen winnend af tegen VOW

Ollandia speelde haar laatste competitiewedstrijd tegen VOW. Een wedstrijd die voor beide partijen geen grote gevolgen zou kunnen hebben op de ranglijst. Ollandia had zich enkele weken geleden al verzekerd van handhaving in de 4e klasse H.

Gezien het spelbeeld wilden beide partijen de punten niet delen en zij streden beiden voor de winst. De eerste treffer leek te vallen in Ollands doel, doordat de bal niet op tijd vastgeklemd kon worden. Gelukkig wist VOW hier geen gebruik van te maken. In de 9e min zorgde Rob v.d. Heijden er met een snel genomen vrije trap voor dat de bal bij Robert Erven kwam. Hij had veel ruimte en de 1-0 vloog in de lange hoek. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. De gelijkmaker viel in de 18e min. doordat een aanval van VOW verkeerd beoordeeld werd door Ollandia. De eindstand werd in de 32e min binnengeschoten door wederom Robert Erven. Dit doelpunt was het resultaat van het harde werken van Ollandia. Vlak voor rust leek VOW het doel van Ollandia niet meer te kunnen missen. Tom Wouters kwam uit zijn doel en werd gepasseerd door een speler van VOW. Zijn schot miste op millimeters het Ollandse doel en de Ollandse supporters haalden opgelucht adem. In de tweede helft werden aan beide kanten kansen gecreëerd, maar er veranderde niets meer aan de tussenstand. Er waren nog mooie invalbeurten voor Kjeld Hermans en Boyke Voets. Zij speelden een goede eerste wedstrijd in het eerste elftal van Ollandia. Boyke Voets was in de slotfase dichtbij een goal. Dat belooft wat voor de toekomst. Vandaag bleven de punten in de Olland door een 2-1 winst. Na de wedstrijd sloten beide teams gezellig gezamenlijk het seizoen af in de kantine.