Mart (r) wordt verrast met de nominatie
Mart (r) wordt verrast met de nominatie

Mart Habraken genomineerd voor Dutch Wedding Awards

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De Rooise ondernemer Mart Habraken is genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017 in de categorie Bruiloft Entertainment Bureau. Deze award is dé Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten en een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

De vakjury heeft HabbEvents naar aanleiding van een screening genomineerd. Enkele highlights uit het rapport: "Een mooi, fris en jong bedrijf". "De website ziet er professioneel uit en schept een duidelijke verwachting". "Bij dit bureau kan men onderscheidend hip entertainment van deze tijd vinden". Volgens de vakjury komt er ook een duidelijk aspiratie naar voren, namelijk méér zijn dan alleen een artiesten boekingsbureau.  

Op 14 februari 2017 is het team van HabbEvents uitgenodigd voor de award uitreiking in studio 21 te Hilversum. Met de nominatie maken zij niet alleen kans om betiteld te worden tot Beste Trouwleverancier van Nederland, maar ontvangen zij ook waardevolle feedback op hun bedrijfsvoering door een onafhankelijke vakjury.