Tommy Gruben (l) en Ralf Dirven (r) met een bijzondere menukaart
Tommy Gruben (l) en Ralf Dirven (r) met een bijzondere menukaart

Wat eten we samen?

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Thuis net zo lekker eten als bij Brasserie 'De Beleving'? Ja dat kan, want chef Ralf Dirven en Jumbo Sint-Oedenrode pakken in aanloop naar Kerstmis samen uit. Bij Jumbo krijgt u tot Kerstmis de recepten die Ralf schreef voor zijn decemberkaart en Jumbo heeft er de ingrediënten voor.

Thuis net zo lekker eten als bij Brasserie 'De Beleving'? Ja dat kan, want chef Ralf Dirven en Jumbo Sint-Oedenrode pakken in aanloop naar Kerstmis samen uit. Bij Jumbo krijgt u tot Kerstmis de recepten die Ralf speciaal voor deze feestmaand schreef.

"Inspiratie is het toverwoord", vertellen Tommy Grubben van Jumbo Sint-Oedenrode en Ralf Dirven de chef van 'De Beleving'. "We willen laten zien hoe iedereen op eenvoudige wijze een lekker gerecht kan bereiden. Daarom hebben we de handen ineengeslagen. 'De Beleving' heeft een aparte menukaart met daarop gerechten die bereid zijn met ingrediënten die u bij Jumbo vindt.

Ralf heeft ook aan mensen gedacht, die wat minder handig in de keuken zijn. Naast het schrijven van een duidelijk recept, maakte hij bij elke gerecht een video. Daarin legt de Rooise chef uit hoe je zelf Parmaham met wildpaté of Hertenpastrami maakt. Alle benodigde ingrediënten hiervoor zijn bij Jumbo verkrijgbaar. De video is te zien op de facebookpagina van zowel Jumbo als 'De Beleving'

U kunt al deze lekkere gerechten ook eerst proeven. Dat kan tot aan Kerstmis elke maandag, dinsdag, vrijdag en zondag bij 'De Beleving'. Ralf biedt dan voor 22,50 euro een driegangenkeuzediner aan met deze gerechten. Bovendien krijgt u een kortingsbon van vijf euro, die u bij Jumbo kunt besteden.