Afbeelding

Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan verkast naar oud-postkantoor

Zakelijk

Voor Joost de Vaan is een droom uitgekomen. Het besef moet volgens eigen zeggen nog komen, maar de fysiotherapeut en ondernemer verhuist met zijn bedrijf naar het oude postkantoor aan de Borchmolendijk. Onlangs lijfde De Vaan het gebouw in om er binnenkort te gaan beginnen met een flinke verbouwing.

"Een collega binnen ons bedrijf zei het treffend. 'Het bedrijf krijgt een onderkomen wat het verdient.' Ik denk dat hij daar gelijk in heeft", vertelt De Vaan. "Al jaren zijn we op zoek naar een andere locatie die beter aansluit bij onze behoeftes. Ik ben dan ook erg blij met deze kans. Als het hier straks allemaal klaar is, hebben we een praktijk die klaar is voor de toekomst." De Vaan, die inmiddels tien man personeel in dienst heeft, hoopt dat zijn nieuwe fysiotherapiepraktijk aan het eind van dit jaar geopend kan worden. "Maar dat ligt natuurlijk aan heel factoren", tempert hij de verwachtingen enigszins.
Het oude postkantoor is groot, het omvat veel vierkante meters. Die zullen straks niet allemaal gebruikt gaan worden door fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan. Tenminste, dat is de bedoeling. "Als mensen interesse hebben in het huren van bepaalde ruimtes, dan kunnen ze met mij contact opnemen via de praktijk. We zoeken samenwerking met andere disciplines in de gezondheidszorg