KV Rooi pakt twee punten

Sint-Oedenrode - Op tweede paasdag stond de uitwedstrijd tegen Emos op het programma voor KV Rooi. Hoewel zij laatste staan in de competitie, eindigde de vorige wedstrijd nog in een gelijkspel. Het doel was om dit keer twee punten te pakken.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door KV Rooi. Daarna volgde meteen het antwoord van Emos door het benutten van een strafworp. De twee doelpunten die volgde aan de kant van Emos ontstonden ook door het benutten van strafworpen. Er stond ondertussen een stand op het scorebord van 3-2 in het nadeel van KV Rooi. De hele eerste helft heeft KV Rooi beter spel laten zien waardoor verdiend met een voorsprong de rust in werd gegaan, 4-5. In de kleedkamer werd besproken dat de dames van KV Rooi wel wat feller mochten zijn en meer moesten laten zien dat zij de betere ploeg zijn. Toch was het Emos dat een gelijke score neerzette na rust. Hierna volgden twee belangrijke doelpunten van Dirkje van Heesch waardoor KV Rooi voor het eerst een voorsprong van twee doelpunten pakte. Emos kon nog één keer dichtbij komen door wederom een strafworp te benutten, maar met een eindstand van 7-9 was de winst binnen voor KV Rooi. De volgende wedstrijd is pas weer op 7 mei. Deze thuiswedstrijd wordt dan om 13:00 uur gespeeld tegen Rietvogels.