Rhode deelt de punten

Sint-Oedenrode - Rhode had zondag goede zaken kunnen doen met winst op Baardwijk. In de 2e helft kwam het ook op voorsprong, maar Baardwijk knokte zich terug en scoorde in de slotfase de gelijkmaker. Bij winst had Rhode een gat van 6 punten geslagen met de 2 Waalwijkse ploegen WSC en Baardwijk, die bovendien ook nog eens tegen elkaar moeten, dus dan had Rhode er goed op komen staan.

Bovenin wordt het ook nog erg spannend. Lang leek het er op dat Oirschot Vooruit de beste kansen voor de titel had, maar in de laatste 3 wedstrijden werd maar 1 punt gehaald. Zondag verloor het van EVVC, dat nu samen met BVV en Best Vooruit de ranglijst aanvoert, op de voet gevolgd door Oirschot Vooruit, Helvoirt en Emplina. De eerste helft was van beide zijden niet al te best, Baardwijk begon nog het best, maar Rhode kwam al snel beter in de wedstrijd. Maar overtuigend werd er niet gespeeld, veel duels gingen verloren. Het meeste gevaar moest dan ook uit vrije trappen komen, maar die leverden niets op.

In de 2e helft had Rhode de wind in de rug en of dat de reden was is onduidelijk, maar het spel werd een stuk beter. Over rechts en links kwamen een gevaarlijk aanvallen, maar die leverden nog niets op. In de 57e minuut was het wel raak, na een vrije trap kon Geert Oerlemans uit een voorzet van Paul Smeets met een kopbal Rhode op voorsprong zetten. Baardwijk had toen natuurlijk niets meer te verliezen en zette alles op de aanval. De verdediging van Rhode leek niet echt in de problemen te komen, maar in de slotfase werd het toch gelijk. In de 83e minuut kreeg Baardwijk een vrije trap, deze leek over te gaan maar kaatste via de lat voor de voeten van een aanvaller van Baardwijk die toen niet al te veel moeite had om de 1-1 te scoren. Er volgde nog een rommelige slotfase, waarin van alles gebeurde, maar geen doelpunten meer vielen.