Afbeelding

Uitbreiding trainings- mogelijkheden S.V. Fortuna '67

Sport

Sint-Oedenrode - Houdt u van hardlopen en hebt u altijd al graag lid willen worden van een atletiekvereniging, maar passen de huidige trainingstijden bij Fortuna '67 niet bij uw gezin of uw werk? Welnu, wellicht hebben wij nu de oplossing voor u.

Per 1 september gaat Fortuna een extra trainingsmogelijkheid starten op een ochtend of middag. Samen met u en alle andere geïnteresseerden in deze training zal worden bepaald op welke middag of ochtend van welke dag de training gaat plaatsvinden.

De gediplomeerde trainer, die de trainingen gaat geven, is daar heel flexibel in en zal in overleg met u en alle anderen, die geïnteresseerd zijn in deze nieuwe training, vorm gaan geven aan deze training. Daar hoort ook het niveau van de training bij.

Bent u na een aantal weken tevreden over de training dan nodigen wij u graag uit om lid te worden van Fortuna.

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe training bij Fortuna, meldt u dan aan bij: Leon Verrijt, trainingscoördinator, tel 0413 479492, email leon.verrijt@merck.com of Jos van Uden, trainer, 06 83674824, email josvanuden52@gmail.com of via het aanmeldformulier op www.Fortuna67.nl