Erik en Marca bij twee bekende Nederlanders.
Erik en Marca bij twee bekende Nederlanders. Foto:

The Masked Singer opgenomen in Sint-Oedenrode

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Was jou het al opgevallen? Het decor van The Masked Singer van vrijdagavond moet er voor jou bekend uit hebben gezien. Er waren namelijk gebouwen uit Sint-Oedenrode in te zien. Niet de echte panden, maar nagebouwd. De opnamen van het tv-programma waren onlangs bij De Gasthuishoeve.

Eric van den Hurk en zijn team hadden een zware maar mooie dag. ’s Morgens om half zeven stond een team van RTL klaar om de uitzending op te nemen en ’s nachts gingen ze pas naar huis. “We hebben met veel mensen klaargestaan om ze te helpen en om de catering te verzorgen. Het was een mooie ervaring”, vertelt Eric trots. Op de foto staan Eric en zijn vrouw Marca met enkele bekende Nederlanders, al weten we natuurlijk niet wie dat zijn. Eric en zijn team wel, maar daar mogen ze niets over zeggen. “Het zijn ook maar gewoon mensen, maar het is leuk om ze eens te ontmoeten. Ik vond ze sowieso allemaal heel vriendelijk. De volgende dag kwam er zelfs een poetsteam om alles van voor tot achter schoon te maken.” Van de opnamen is dus niets meer te zien. Wel op tv, daar is het op terug te kijken.

Maar hoe kwamen ze nou uit bij de Gasthuishoeve? “RTL zoekt locaties binnen, omdat buiten heel veel werk is en alles moet kloppen. Van onze locatie hebben ze via via gehoord. We hebben wel vaker zulke dingen, alleen dan niet voor zo’n groot programma. Het was een mooie ervaring”, besluit Eric.