Ga jij ook?
Ga jij ook?

De veilingavond op RooIce: scoor jouw droomkavel

Roois nieuws Rooice

Sint-Oedenrode - Dit winterseizoen brengt RooIce niet alleen schaatsplezier maar ook een unieke veilingavond waarop jij de kans krijgt om bijzondere items en ervaringen te scoren.

Op donderdag 14 december opent RooIce haar deuren voor een speciale veilingavond, waar koopjesjagers verzamelen voor een avond vol spanning, plezier en culinaire hoogstandjes. Maar wat maakt deze veilingavond zo speciaal?

Veilingmeester Mike Weerts zorgt voor een avond vol entertainment en humor. Met zijn enthousiasme en ervaring zorgt hij ervoor dat de veilingavond een onvergetelijke avond wordt. Geniet daarnaast tijdens deze veilingavond van heerlijke streetfood gerechten onder het genot van een koud of warm drankje. Het streetfood programma geeft deze avond net wat extra sfeer en gezelligheid.

Wil jij erbij zijn op deze unieke avond? Er zijn twee soorten tickets beschikbaar:
-Entree-streetfood programma + 5 consumpties - €25,00
-Entree-streetfood programma - €12,50

Let op: Vooraf tickets kopen is verplicht! Haal jouw tickets via de website www.rooice.nl/horeca en zorg dat jij erbij bent! Houd de website en sociale kanalen in de gaten voor meer details en updates over de veilingavond. Bereid je voor op een avond vol verrassingen, biedingen en plezier op RooIce!