Voor een eerdere uitgave van De Bron magazine bootsten we Kamp van Koningsbrugge na.
Voor een eerdere uitgave van De Bron magazine bootsten we Kamp van Koningsbrugge na. Foto:

Aantal MooiRooi Plus leden blijft maar stijgen

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Het aantal MooiRooi Plus leden blijft maar stijgen. Sinds het uitkomen van het laatste De Bron magazine – wat exclusief tweemaal per jaar wordt aangeboden voor de leden – zijn er weer tientallen leden bijgekomen. De teller staat nu bijna op 900 mensen.

Dat is voor een dorp als Sint-Oedenrode een flink aantal. De redactie van DeMooiRooiKrant stelt de bereidheid om lid te worden zeer op prijs. Het is uiteindelijk toch een waardering voor het lokale nieuws wat dagelijks verschijnt op meerdere kanalen, zoals in het lokale weekblad, op MooiRooi.nl en op de nieuwste aanwinst: de MooiRooi app. Die app is tot nu toe ruim 2000 keer gedownload. Mede dankzij de jaarlijkse bijdrage van al die MooiRooi Plus leden blijft die molen lekker doordraaien.

Wat zijn eigenlijk de voordelen?
MooiRooi Plus leden krijgen dus tweemaal per jaar een goedgevuld magazine in de brievenbus vol extra verhalen over Sint-Oedenrode. Het zijn exclusieve producties die vaak veel extra tijd in beslag nemen voor de redactie, zoals een dag meedraaien op een bedrijf, onderzoeksverhalen of extra lange interviews met interessante personen. Omdat deze verhalen dus exclusief gemaakt worden voor MooiRooi Plus leden, komen ze online achter een betaalmodule te staan. Binnenkort komt daar meer interessant nieuws over naar buiten.
Andere voordelen die MooiRooi Plus leden ervaren: kortingen bij verschillende Rooise winkeliers en iedere maand kans op leuke prijzen.

De Bron podcast
De Bron podcast komt eveneens uit de schoot van MooiRooi en wordt iedere maand opgenomen op een andere locatie. Inspirerende Rooienaren met een bijzonder verhaal worden daarvoor uitgenodigd. Deze opnamen worden indirect bekostigd door de MooiRooi Plus leden. Mede dankzij hun bijdrage is De Bron podcast inmiddels alweer bezig aan het derde seizoen en het gaat zeker door en door, want de bron is nog lang niet uitgeput. Zoveel interessante mensen komen er uit Sint-Oedenrode.

Verenigingen en stichtingen
Ook veel verenigingen en stichtingen zijn door de jaren heen lid geworden van MooiRooi Plus. Zij doen dat om hun waardering uit te spreken voor het feit dat MooiRooi verhalen en persberichten voor hen gratis plaatsen in de krant en online. Dat doet het medium ook voor burgers wanneer iets kwijt willen op de bekende MooiRooi-kanalen. Daarom is het ook voor hen met regelmaat een reden om zich bij het MooiRooi Plus platform aan te sluiten. Zo is er over en weer waardering en dat maakt dit platform zo sterk en écht Roois.

Lid worden?
Wil je lid worden van MooiRooi Plus? Dat kan via www.mooirooi.nl/plus maar je mag je ook aanmelden op het kantoor van MooiRooi. Dat is Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7, Sint-Oedenrode.