Afbeelding
Foto: Jan Ebbenn

Naast Papgat vur Papgat ook jeugdcarnaval

Roois nieuws

Sint-Oedenrode  Binnen jeugdcarnaval Papgat wordt de laatste dagen vaak de vraag gesteld: “zouden er al veel acties gaande zijn in het dorp?” Papgat vur Papgat komt er aan en de opbrengst is natuurlijk voor 3 Rooise goede doelen. De Rooise basisscholen, eenzame Rooienaren en voor Rooienaren met een beperking. 

Door: Hettie van der Meijden

Papgat vur Papgat acties

Via de scholen hebben de kinderen informatie ontvangen. Ze zijn aangespoord om acties te bedenken, hebben informatie over de playbackshow van maandag ontvangen en een leuke kleurplaat die bij het glazen huis ingeleverd kan worden en daar een mooi plekje krijgt. De jeugdraad van SJC Papgat is druk aan het oefenen om as. zaterdag 19 februari de gasten goed te kunnen bedienen bij Diner à la jeugdraad in de Beurs. Er wordt al flink gereserveerd, mocht je ook het goede doel willen steunen en een lekker hapje eten in een gezellige sfeer reserveer dan via de link op de website www.jeugd-carnaval.nl . Na het Diner à la jeugdraad gaat de Beurs open van 20.00 – 01.00 voor een gezellige pre-carnavalsavond met clubs en kapellen.

Jeugdcarnaval voor groep 5 t/m 8 in de Beurs

Hebben jullie het goede nieuws al meegekregen? Er komt carnaval voor de basisschooljeugd van groep 5 t/m 8. Op zaterdag, zondag en maandag mogen we van 18.00 – 20.00 uur de Beurs openstellen voor deze doelgroep. De organisatie zou natuurlijk het liefste de tent plaatsen om carnaval voor alle jeugd mogelijk te maken maar helaas krijgen ze geen vergunning voor de tent en is de termijn te kort om dit nog mogelijk te kunnen maken. Hoe graag ze dit ook voor de Rooise jeugd zouden willen.

De entree voor de carnavalsavonden voor de jeugd van groep 5 t/m 8 is € 3,00. Er is een geweldige dj aanwezig en natuurlijk is er ook de vertrouwde snoepjestafel. De inloop voor de zaal is via de achterkant van de Beurs ( parkeerplaats Deken van Erpstraat ). Via deze parkeerplaats kunnen de kinderen ook weer opgehaald worden. Er staat controle bij de deur en de kinderen blijven gedurende de 2 uur in de Beurs.

Er zijn door een hoop activiteiten op touw gezet en de organisatie is enorm benieuwd naar jullie activiteiten. Laat het weten via secretaris@jeugd-carnaval.nl of papgatvurpapgat@gmail.com

Afbeelding