Afbeelding

Eerste Konings-Vrijmarkt in Sint-Oedenrode

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Carnaval ligt nog vers in ons geheugen en wij, van de Oranje Vereniging, zijn alweer volop bezig met de organisatie van Koningsdag 2015. Want 27 april nadert met rasse schreden. Om zo nu en dan eens met wat nieuws te komen hebben we gemeend om dit jaar een heuse Vrijmarkt te organiseren. Deze Vrijmarkt willen we houden op zondag 26 april a.s. voorafgaande aan Koningsdag. De intussen traditionele Kinder- Speelgoedmarkt blijf ook gewoon doorgaan en vindt plaats op maandag, Koningsdag, 27 april en is alleen bedoeld voor de verkoop van gebruikt speelgoed.

De bedoeling van de Vrijmarkt is dat er dan alleen andere gebruikte spullen verkocht worden, dus geen speelgoed en is alleen maar toegankelijk voor particulieren, niet voor handelaren. De markt begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor die Vrijmarkt op zondag kunt u alleen hele kramen huren voor € 12,50 per kraam en zullen bij het VVV kantoor verhuurd worden. Wie het eerst komt, het eerst maalt! De kramen worden verhuurd op volgorde van binnenkomst, dus wie als eerste komt krijgt kraam nummer 1, wie als tweede komt krijgt kraam nummer 2, enz. Er zullen 50 kramen verhuurd worden.

Zodra we met de verhuur starten laten we dat middels deze krant nog aan u weten. De gezamenlijke horeca heeft al toegezegd om deze dag extra feestelijk te maken en zij zullen zorgen dat er door het hele centrum gezellige muziek is. Ook na 21.00 uur zal er tot 01.30 uur nog volop (muzikaal) "leven in de brouwerij" zijn. Op de diverse terrasjes kunt u dan heerlijk genieten van al het moois en lekkers dat de horeca en Sint-Oedenrode u weer te bieden heeft.

Dus beste mensen, begin alvast uw spullen bij elkaar te zoeken, uw schuren leeg te maken, uw zolders op te ruimen, uw niet meer gebruikte spullen in dozen te doen, kortom alles wat u niet meer gebruikt of niet meer nodig heeft behalve speelgoed, en zorg dat u er op tijd bij bent om een kraam te huren bij het VVV. We hebben nu al van een aantal mensen vernomen dat ze zeer geïnteresseerd zijn in een kraam, dus kom op tijd want OP IS OP en VOL IS VOL.