NLdoet 2015: heel Nederland doet mee

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Op 20 en 21 maart 2015 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met collega's, vrienden of teamgenoten bij een organisatie in Sint-Oedenrode aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Samen aan de slag
Overal in Sint-Oedenrode zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Zo zijn er op vrijdag de volgende klussen uit te voeren: Oppimpen van de fietsenstalling en bergruimten van Basisschool Franciscus, het creëren van een meiden- én een jongenshoek bij jongerencentrum HONK1224 of kun je de kwast ter handen nemen bij het Damiaancentrum. Op zaterdag: voor degenen met groene vingers, zij kunnen een moestuin en een kippenhok bouwen bij wooninitiatief Kamille, coniferen vervangen bij Tennisvereniging de Kienehoef of het terras opfleuren voor bewoners van groepsverzorging Den Herd. Mensen met twee rechterhanden kunnen hun hart ophalen tijdens het schoonmaken van de speeltuin en het afronden van de BMX-baan in Nijnsel, het opknappen van het terrein clubgebouw van korfbalvereniging Odisco of het opknappen van multifunctioneel gebouw De Meidoorn in Boskant. Ook Beugelclub en Scouting Rooi zijn op zoek naar vrijwilligers voor het opknappen van hun huidige locatie. Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meld je aan op www.nldoet.nl.

Meer weten?
Ook kun je contact opnemen met Welzijn De Meierij, telefoonnummer: 073-5441400 of stuur een mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl