Jaarvergadering Boulesvereniging De Klutsers

Roois nieuws
Door boulesvereniging de Klutsers uit Nijnsel is op woensdag 4 februari de jaarvergadering gehouden. Een opkomst van 75% van de leden toont aan dat de leden geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen van de club. Voorzitter Toon v Duijnhoven toonde zich dan ook uitstekend tevreden met deze belangstelling.

Ook voor het nieuwe seizoen is weer een uitgebreid programma samengesteld van toernooien en andere clubaangelegenheden. Naast twee interne competities en 18 toernooien worden er 2 kaartavonden gehouden en een clubfeestdag. Hiermee kunnen de leden het hele jaar dus goed aan hun trekken komen. In de wintertijd wordt er beperkt gespeeld in de overdekte locatie van Cloeck & Moedigh, maar vanaf april start weer het buitenseizoen op het complex van 10 banen achter Ontmoetingscentrum De Beckart in Nijnsel.
Als gebruikelijk werden op de vergadering de prijzen uitgereikt van de gehouden competities in 2014. Tijdens de eerste ronde wordt steeds gespeeld met vaste partners en de tweede ronde individueel. De winnende koppels van de eerste ronde waren: 1e Anny vd Ven/Frans vd Velden met 13 winst en 83 pluspunten, 2e Ad Hurkmans/Toos Sanders met 12 winst en 75 plus en 3e Martien Versantvoort/Gina van der Loo met 11 winst en 52 plus.
De tweedee ronde werd gewonnen door Frans vd Velden met 11 winst en 84 pluspunten, 2e werd Ad vd Tillaar met 10 winst en 50 plus, 3e Marijke Hurkmans met 10 winst en 39 plus 4e Martien de Koning met 9 winst en 35 plus, 5e Ad Hurkmans met 8 winst en 33 plus en 6e Betsie van Heesch met 8 winst en 23 plus.