Van Uden caravantechniek in nieuwe handen

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Er komt een einde aan een tijdperk. Eén van de langstzittende ondernemers van Sint-Oedenrode, Toon van Uden, stopt met zijn gelijknamige bedrijf Van Uden Caravantechniek. Hij en zijn vrouw José hebben besloten om het stokje over te dragen aan medewerker Rogier Wegkamp. Hij gaat samen met partner Marjolijn het bedrijf leiden.

Toon praat redelijk koel over zijn vertrek, maar het zal hem zeker wat doen. José en hij hebben de onderneming namelijk steen voor steen opgebouwd tot het succesvolle bedrijf wat het nu is. Met een goede naam tot in de verre omtrek van Sint-Oedenrode. Dag en nacht is het koppel met de zaak bezig geweest. Klanten hebben dat altijd gewaardeerd. Als ze binnenkwamen was één van de twee sowieso aanwezig, vaak allebei. Volgend jaar bestaat Van Uden Caravantechniek 25 jaar. Dat gaan Toon en José vieren, maar niet als eigenaar. “Het is mooi geweest. Tijd om te stoppen. Dat zal vast wel wennen zijn, maar ooit zou het een keer gaan gebeuren. We denken dat het tijd is voor nieuwe impulsen, voor moderne inzichten. Het is aan Rogier en Marjolijn om te continueren en waar nodig zaken te verbeteren. We zijn blij dat zij de zaak willen overnemen. Dan is het in vertrouwde handen”, geeft Toon aan.

In 1990 begonnen Toon en José in Nijnsel aan een avontuur dat tot 2014 heeft geduurd. Twee keer werd er verhuisd. Toon: “Door de jaren heen hebben we een flinke klantenkring opgebouwd. Er zijn zelfs klanten bij die op alle drie de locaties een caravan bij ons hebben gekocht. Bovendien hebben we veel klanten van begin tot nu mogen verwelkomen. Van sommigen kopen nu ook de kinderen een caravan bij ons. Al onze klanten zijn we stuk voor stuk dankbaar. Dat maakte het werk mede zo leuk. De contacten, de verhalen als ze terug kwamen van vakantie. Echt 100 procent. We hebben altijd geprobeerd om onze klanten zo goed mogelijke service te verlenen. Daarnaast hebben we altijd met plezier verschillende verenigingen gesponsord. Ook maatschappelijk droegen we ons steentje bij.”

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week