Afbeelding

Gratis herhalingslessen “Reanimatie met AED”

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Woont, werkt of sport u in Rooi, dan heeft “Rooi Hartsafe” voor u een prettig bericht. Rooi Hartsafe kan dankzij sponsoring in het komende cursusseizoen de herhalinglessen “Reanimatie met AED” gratis aanbieden.

Ook vanaf 2007 was de herhalingsles twee jaar lang kosteloos, destijds dankzij een donatie uit het Coöperatief Dividend van de Rabobank. Rooi Hartsafe streeft ernaar om de gratis herhalingsles standaard gratis te maken en zoekt daarvoor sponsoring.
De herhalingslessen worden georganiseerd door “Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode” en duren één avond van 20:00 tot 22:15 uur. Ze vinden plaats in zorgboerderij “Dommelhoeve” aan het Cathalijnepad. Inschrijven kan uitsluitend via www.rooihartsafe.nl/cursusaanbod .
U vindt op deze website doorgaans nieuwe datums zodra geplande herhalingslessen volgeboekt zijn. “Herhalen is van groot belang” zegt mevr. Gerry Jansma, voorzitter van Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode. “Reanimeren is een handeling die regelmatig geoefend moet worden. Ook veranderen de officiële instructies voor reanimatie geleidelijk, op grond van de ervaring die landelijk wordt opgedaan bij vele duizenden reanimaties.”
De opleiding Reanimeren met AED (in twee avonden) blijft € 30,-- kosten en ook daarvoor vindt u datums op de betreffende website. Volg Rooi Hartsafe ook via Twitter en Facebook, dan weet u als eerste de nieuwe cursusdatums.