Rooise Fietsvierdaagse, Groen, gemoedelijk en gastvrij voor iedereen

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - In Sint-Oedenrode gaat voor de derde keer een grandioze fietsvierdaagse van start tussen van 15 t/m 18 juli aanstaande.

De eerste en tweede Rooise Fietsvierdaagse waren een ongekend succes. Het enthousiasme van een paar duizend deelnemers motiveerde de organisatie om dit fietsevenement tot een terugkerende Rooise belevenis te maken. Want de ligging van Sint-Oedenrode leent zich uitstekend voor fietstochten in elke windrichting: routes door bossen, langs akkers, voorbij schilderachtige dorpjes en historische Brabantse bouwwerken.

De Hartstichting afdeling Sint-Oedenrode gaat ook dit jaar dit initatief weer van harte ondersteunen en vrijwiligers zullen aanwezig zijn bij de startplaats om informatie te verstrekken over preventie van hart-en vaatziekten. Dat beweging door fietsen hierbij een belangrijke rol speelt mag duidelijk zijn. Dit jaar is er overigens ook nog een extra sponsor-aktie waarbij, als men zich registreert via de aangegeven website, Becel 5 euro aan de Hartstichting overmaakt. We hopen op veel registraties!

Inschrijven:
Inschrijving na 27 juni: 12 euro.
Gezinstarief: 25 euro voor vier dagen.
Dagdeelname: 3,50 euro voor volwassenen, 1 euro voor kinderen tot twaalf jaar.
Info extra activiteiten, scootmobielen en arrangementen: www.rooifietst.nl of via de actie-site van Becel: http://fietsen.becel.nl/

Afstanden: 30, 45 en 60 km
Voor scootmobielen: 15 km

Vertrektijden 15 t/m 18 juli tussen 9.00
en 13.00 uur. Voor scootmobielen
vanaf 11.00 uur op dinsdag en vrijdag

Start en finish:
Camping ‘De Kienehoef’
Zwembadweg 37
5491 TE Sint-Oedenrode