Afbeelding

Officiële opening nieuwe kleedaccommodatie Rhode

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Het oudste Rhode-lid Toon van Sinten (89) knipte op zaterdag 7 juni, samen met de jongste Rhode-voetballer Mees Huisman (5) en voorzitter Wim van Meijl het touwtje door van de Rhode-vlag ter onthulling van de laatste steen. Met de tekst: “Verbinding oud met nieuw 2014.” Daarmee werd de officiële opening van de nieuwe kleedaccommodatie een feit. Nadat Mees en Wim de deur met de sleutel hadden opengemaakt kon iedereen naar binnen om het eindresultaat te bekijken.

Dank
Wim van Meijl, voorzitter bedankte uitgebreid alle vrijwilligers, bouwcommissieleden en sponsoren die bijgedragen hadden aan de realisatie van de nieuwbouw. De acht nieuwe kleedlokalen, evenals de toiletgroep, opslag- en de beheerdersruimte kunnen met ingang van het nieuwe seizoen gebruikt gaan worden. Wim van Meijl benadrukte meermalen zijn waardering voor de geleverde prestaties en de grote betrokkenheid van iedereen bij Rhode. Daarop werd, als symbool van dank, het glas geheven.

Bouw
In juni 2013 ging de schop letterlijk de grond in en na een jaar waren de vernieuwingen afgerond. De nieuwbouw had al veel eerder opgeleverd kunnen worden, ware het niet dat de bouw een hele tijd had stilgelegen i.v.m. een mogelijk te behalen financieel belasting voordeel. Deze nieuwbouw –de grootste uitgavenpost in de geschiedenis van Rhode- is op begrotingsniveau gerealiseerd. Een gedeelte van de oude kleedlokalen, waarvan de eerste symbolische steen is gelegd door Karel Vervoort op 15 april 1989, dient nog te worden gerenoveerd. Deze opknapbeurt gaat binnenkort van start.



Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding