Ollandia B1 ongeslagen kampioen

Roois nieuws
Olland - Na in de najaarscompetitie als 4de geëindigd te zijn, moest Ollandia B1 in het voorjaar ook tegen diverse andere sterke teams aantreden.

Vanaf de 1ste wedstrijd liet dit team met goed voetbal en veel inzet zien wat in deze competitie het doel was.
Wedstrijd na wedstrijd werd gewonnen en ook teams die in het najaar nog boven Ollandia waren geëindigd, werden nu aan de zegekar gebonden. Door de 10-2 winst van Ollandia bij middenmotor Boerdonk en het enigszins verrassende gelijkspel van de laatste overgebleven concurrent Gemert bij het laaggeplaatste Erp, was het kampioenschap al enkele weken een feit. Ook in de nog daaropvolgende wedstrijden zette Ollandia B1 haar zegereeks voort. Dat dit gebeurde met alleen maar overwinningen en 47 doelpunten voor en maar 16 tegen, maakt dit kampioenschap alleen maar mooier. Dit kampioenschap is een prima resultaat wat verdiend is met goed voetbal, inzet en teamwork van spelers en kaderleden. Niet alleen als voetballer staan de Ollandia B1 spelers hun mannetje, ook zetten diverse spelers van dit team zich in als trainer of scheidsrechter bij de jongere Ollandia jeugd. Vv Ollandia is dan ook trots op dit door Autobedrijf van Driel gesponsorde team en feliciteert spelers, trainers en leiders met dit mooie resultaat en wenst ze ook veel succes in de toekomst.
Het kampioensteam van Ollandia B1 bestaat uit de spelers: Zie foto op de voorste rij: Bart Leenderts, Joeri v Rooij, Gerbe Dankers, Rowan Teulings, Arno v Oss, Sebastian v Kessel, Ruben Vissers. 2de rij: Stan de Beer, Kjeld Hermans, Koert vd Ven, Gijs Beekmans, Mike v Rooij, Mark v Oorschot, Thomas vd Heuvel, Jurrit v Roosmalen en de kaderleden Ton v Rooij, Hans v Roosmalen, Ton v Kessel en teamsponsor Albert v Driel. Op de foto ontbreken als speler Boyke Voets en als kaderlid Teun Leenderts, Ronnie Thomassen, Richard Markus en Michel v Hoof.