Afbeelding

Aftellen naar Rooi Fietst is begonnen

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Al na de tweede editie van Rooi Fietst – de Rooise fietsvierdaagse – kreeg het evenement het predicaat ‘klassieker’ van de NTFU. Waarschijnlijk zal die naam gaan zorgen voor nog meer bezoekers. Zowel fietsers als scootmobielen zijn van 15 t/m 18 juli weer welkom in Sint-Oedenrode. Het aftellen is begonnen.

De organisatie rust zeker niet op haar lauweren nu de eerste twee edities zo goed zijn verlopen. Integendeel, de heren en dames die betrokken zijn bij Rooi Fietst zijn er weer voor aan het zorgen dat het een bijzondere uitgave wordt. “Er wordt ook steeds meer over gepraat en door het verkrijgen van de derde ster en daarmee de titel ‘klassieker’ krijgen we tevens meer media-aandacht. We staan zelfs in landelijke bladen. We hopen dat het nog meer bezoekers oplevert”, vertelt voorzitter Rien Voets.
Dat de organisatie niet stil heeft gezeten uit zich ook in de routes. Op twee van de vier dagen rijden de deelnemers een compleet nieuwe route. Dit keer vertrekt de colonne richting Helvoirt. Een gebied wat nog niet eerder is aangedaan. Op dinsdag en vrijdag zijn de scootmobielen van harte welkom om routes te rijden. Ook deze doelgroep kan dus optimaal genieten van Rooi Fietst. Liefhebbers van een goed gepijlde en natuurrijke route mogen de datum alvast noteren. Het inschrijven is al begonnen via de website www.rooifietst.nl. Houd DeMooiRooiKrant in de gaten voor meer informatie.