Groot muziekspektakel tijdens Koningsnacht

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Op de avond voorafgaande aan Koningsdag zal het centrum van Sint-Oedenrode bol staan van lekkere muziek.

Vrijdagavond 25 april zullen tussen 21.00 uur en 01.30 uur op diverse podia verschillende bandjes optreden. Bij ’t Dommeltje, tegenover de Ossekop, in ’t Stroatje/De Beurs en op het Kerkplein zullen deze bandjes hun uiterste best doen om van het centrum van Rooi één grote, gezellige ontmoetingsplaats te maken voor jong en oud.
Eerder kon u in deze krant lezen, in het programma van de Oranje Vereniging, dat het de bedoeling was om de jazz-avond weer te laten herleven. Dit bleek toch moeilijker dan gedacht.
Vandaar dat enkele horecaondernemers het plan opvatte om andere bandjes uit te nodigen voor een wat breder publiek, dus voor elk wat wils.

Dus wilt u weer een ouderwets gezellige Koningsnacht meemaken, kom dan lekker met uw vrienden, familie en kennissen naar het Centrum en ga eens lekker uit je dak bij een van de orkestjes met een drankje in de hand van een van de vele horecaondernemers of wat te eten van een van de eetkramen. Ook dat is Sint-Oedenrode, het bruisend hart van de Meijerij.