Afbeelding

Fantastische overwinning team 3 TTV Attaque

Roois nieuws
Verder wonnen team 2 en het jeugdteam hun wedstrijd, alleen team 1 verloor. Team 2 kan aanstaande vrijdag kampioen worden.

Attaque 1 speelde tegen Wilvo/ttv Bergeijk en verloor deze wedstrijd met 7-3. Maarten Kerkhof won twee wedstrijden, Menno van Os won er één, invaller Co Stamps wist geen wedstrijd te winnen, hij miste duidelijk wedstrijdritme. Door deze uitslag blijft Attaque op de 5e plaats staan wat rechtstreekse degradatie betekent. De achterstand op het op de 4e plaats staande Return Oss is vergroot tot 5 punten. Het zal de laatste twee wedstrijden nog veel punten moeten halen om niet te degraderen.

Attaque 2 behaalde een 7-3 overwinning op TTCV van Herwaarden uit Veghel. Henry van Casteren won drie wedstrijden, Peter Verhagen won er twee en Leon Huijberts won er één, verder werd ook het dubbelspel gewonnen. Met nog twee wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer 2 Kruiskamp 14 punten. De eerst volgende wedstrijd is tegen Kruiskamp, indien Attaque 5 punten behaalt is het kampioenschap binnen.

Attaque 3 behaalde een geweldige overwinning. Met maar liefst de maximale score van 10-0 werd notabene koploper Asio uit Haaften verslagen. Cliff van Driel, Anne van de Sande en Stefan Kerk zorgden voor deze sensatie. Door deze overwinning staat Attaque op de 2e plaats met 48 punten, op slechts 2 punten van koploper Never Despair. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft het nog alle kans om kampioen te worden.

Het jeugdteam speelde een uitwedstrijd bij Smash in Geertruidenberg. Het won overtuigend met 7-3. Attaque speelde maar met twee spelers, wat dus betekent dat Bas Janssen en Sam Heijmans al hun wedstrijden wonnen. Het team bezet met 46 punten de 3e plaats.