Afbeelding

Switch scoort met kleding voor tieners

Roois nieuws
Switch Fashion & Lifestyle vindt altijd een manier om zich te onderscheiden. Sinds afgelopen zomer verkoopt de kledingzaak ook mode die speciaal is geschikt voor tieners. Het is een regelrechte hit waar de kinderen van circa tien tot en met zestien jaar erg blij mee zijn.
 
“Wat thuis in mijn kast hangt is allemaal een drie of een vier, maar hier hangen alleen maar tienen.” Zomaar een reactie van één van de vele tieners die de weg naar Switch gevonden hebben. Jongens en meiden die tegen volwassen kleding aanhikken zijn bij Switch op het juiste adres. Maar ook de ouders zullen blij zijn. De collectie is stoer, totaal niet kinderlijk, en is nog zeer betaalbaar ook. Hippe en kwalitatief goede spijkerbroeken zijn al verkrijgbaar vanaf 39,95 euro. Eigenaresse Dolinda Opheij: “Veel kinderen willen vanaf een bepaalde leeftijd niet meer naar een kinderkledingzaak, terwijl ze in een volwassen kledingwinkel zelden de juiste maat vinden. Dat geldt vooral voor jongens. Meiden passen al snel in de kleinere damesmaten. Speciaal daarom hebben we voortaan een tienerlijn voor trendy jongens. Weinig tot geen zaken in onze omgeving bieden dit aanbod.” Switch is een pionier op dit gebied en dat scoort enorm goed bij de jeugd.
Tot en met zaterdag 16 november geeft Switch 15% korting op de gehele ‘teens collection.’ Het is zeker de moeite waard om te gaan kijken, want Switch heeft toffe merken zoals Kulitivate, Antony Morato junior (ook populaire merken bij de mannen), Garcia, Zaccini boxershorts en Petrol riemen. Ben je wat groter of bijna volwassen? Niet getreurd. De volwassen collectie van Switch sluit naadloos aan op de tienercollectie. Bij Switch zit je dus gebeiteld.