Afbeelding

Shoeby viert feest: 7,5 jaar in Sint-Oedenrode

Roois nieuws
Fanny Korte en haar Shoeby team in Sint-Oedenrode staan aan de vooravond van een bijzonder feestje. De winkel in het centrum van Sint-Oedenrode viert namelijk haar 7,5 jaar bestaan in dit dorp. Door de jaren heen heeft de winkel zich weten te profileren als een vaste waarde in de winkelstraat. Veel vaste klanten – van jong tot oud, man of vrouw – weet de winkel met regelmaat te vinden. Daarom worden juist zij bij het feestje betrokken.

Shoeby is van oorsprong een Brabants bedrijf met inmiddels meer dan 250 winkels in heel Nederland en België. In 31 jaar is het uitgegroeid tot een retail- en fullservice franchiseorganisatie. Sint-Oedenrode maakte 7,5 jaar geleden kennis met Shoeby. Het was direct een mooie combinatie. Toen Fanny bijna een jaar geleden de winkel aan het Kerkplein overnam, is er een frisse wind gaan waaien.

Nieuwe look voor de winkel
“In het begin was het even wennen”, zegt Fanny. “Maar door de vriendelijkheid van de mensen had ik het hier als snel naar mijn zin. Vanaf het begin ben ik samen met mijn team veel met de winkel bezig geweest. Er werden nieuwe hangers aangeschaft en het interieur kreeg een opknapbeurt. Nu ziet alles er weer veel frisser en beter uit.” Fanny heeft gelijk. De winkel heeft meer smoel gekregen. Er is een duidelijk onderscheid in de winkel. De mannen weten waar ze moeten zijn, de vrouwen hebben een eigen afdeling en ook de kids worden automatisch naar hun kleding ‘gezogen’.

Jouw Personal Shopper
Eigenzinnige fashion, maximaal winkelgemak en steevast scherp geprijsd; bij Shoeby weten ze waar het om draait. Ze combineren de beste basics met de laatste fashiontrends. Bij alle Shoeby winkels vind je voortaan een eigen stylist, dus ook in Sint-Oedenrode. “In principe werkten we al met Personal Shoppers, maar nu heeft dat een naam gekregen. Iedereen die hier werkt, volgt er een speciale opleiding voor”, legt Fanny uit. Welke kleur staat je het mooist? Wat draag je op die fijne jeans? Jouw Personal Shopper geeft het beste modeadvies op maat en helpt kledingstukken te combineren. Dat maakt het vinden van jouw unieke, eigen stijl een stuk gemakkelijk en leuker.

20% korting op de hele collectie
Shoeby Sint-Oedenrode pakt flink uit tijdens het jubileumfeest van deze week. Vanaf vandaag tot en met aanstaande zaterdag geldt op de hele collectie een prachtige korting van maar liefst 20%! Dat is nog eens feest! Fanny: “Behalve deze fikse korting is er nog meer te doen. De winkel zal van binnen en buiten mooi versierd zijn, zaterdag komt er een ballonnenclown en op woensdagmiddag en vrijdagochtend worden workshops make-up gegeven. We heten iedereen van harte welkom!”

Shoeby, Kerkplein 10, Sint-Oedenrode, Tel.: 0413-477423, www.shoebyfashion.com