Afbeelding

Zomer – knutselmiddag bij Kinderboerderij Kienehoeve

Roois nieuws
Om kinderen volop de gelegenheid te geven te knutselen en/of te schilderen opent de kinderboerderij op zondagmiddag 11 augustus haar poorten! Naast het kijken naar en knuffelen van dieren mogen ze hun eerste stappen zetten op het pad naar misschien wel eeuwige roem!

De activiteiten commissie stelt allerlei materialen beschikbaar en de kinderen doen de rest! Naast het, inmiddels traditionele, knutselen mogen de kinderen ook schilderen op ‘bordjes’ van canvas.Deze bordjes zullen, met de al eerder geschilderde exemplaren, deel gaan uitmaken van de nog dit jaar te plaatsen (permanente) schilderijenwand. Kinderen kunnen op die manier hun prille creativiteit voor het nageslacht vast leggen! Een leuke uitdaging voor kinderen tot 11 jaar…….Er zijn voldoende vrijwilligers op de boerderij om de kleintjes te helpen met het ‘fabriceren’ van……Ouders en andere oppassers zijn met hun‘kroost’ van harte welkom bij Kinderboerderij Kienehoeve.

De boerderij is geopend van 13.30 tot en met 17.00 uur, entree en activiteiten zijn gratis! Trakteer uw (klein)kinderen en u zelf op een middagje in het bruisende park Kienehoeve, u bent bij ons van harte welkom!!!!