Afbeelding

Kinderen creëren eigen schilderwand op Kinderboerderij Kienehoeve!

Roois nieuws
Zondag 30 juni zal worden begonnen aan een kleurrijke, door kinderen geschilderde, wand op Kinderboerderij Kienehoeve. Een lange gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling!

Op gespannen canvas, met een afmeting van 20 bij 20 cm. mogen kinderen hun eigen kijk op de kinderboerderij aan het doek toe vertrouwen, er vervolgens hun naam en leeftijd onder zetten en het op de boerderij achter laten. Na een behandeling tegen de altijd grillige weersinvloeden zullen de kunstwerken later worden samengevoegd tot één wand welke tot in lengte van jaren op de kinderboerderij te zien zal zijn! Kinderen van nu schilderen op die manier iets leuks, wat ze later weer aan hun eigen kroost kunnen laten zien!

Vanaf 13.30 uur staan tafels, bankjes en waterverf klaar, zodat de kinderen volop de gelegenheid krijgen zich te laten zien als een Jeroen Bosch, Jan Steen of zelfs Vincent van Gogh in de dop! Als de beoogde wand wat te groot dreigt te worden kunnen we zelfs kiezen voor twee kleurrijke wanden, er is immers ruimte genoeg!

De vrijwilligers van de Kinderboerderij Kienehoeve zullen een en ander begeleiden.
Schilderen kan tot16.30 uur, de kinderboerderij sluit om 17.00 uur! De vrijwilligers van de kinderboerderij laten weten dat alle schilderijtjes, voorzien van naam en leeftijd, in de nieuwe ‘kunstwand’ te zien zullen zijn. Deze activiteit is, zoals gewoonlijk, gratis voor kinderen t/m 12 jaar! Wij zien jullie graag op zondag 30 juni tussen 13.30 en 17.00 uur in de boerderij!

Tevens laten de vrijwilligers weten dat de kinderboerderij in de zomervakantie elke middag open is met als uitzondering de zaterdag.