Nog steeds kraampjes voor Koninginnemarkt te huur

Roois nieuws
De Rooise Oranje Vereniging is volop bezig met de activiteiten tijdens Koninginnedag. Een van de onderdelen is de kindermarkt. In verband met de Troonswisseling is het programma enigszins gewijzigd. Het Oranjecomité wil iedereen de mogelijkheid geven om dit via de TV te bekijken en daarna in ons mooie dorp te genieten van een mooie Koninginnedag.

De Oranjevereniging heeft weer een aantal kramen gehuurd die als een lint van Markt 19 naar de Heuvel worden neergezet, met een onderbreking op het Kerkplein. Als je een kraam wilt huren kun je dit doen door in te schrijven bij DeMooiRooiKrant. Dit kan op woensdag 24 april van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten voor een halve kraam bedragen €2.50. De kramen worden genummerd en in volgorde uitgegeven.

Op Koninginnedag kunt je vanaf 15.00 uur de marktkraam inrichten en om 16.00 uur begint de verkoop. Naast de kindermarkt zijn er nog allerlei andere activiteiten waarbij wij de jongere kinderen willen attenderen om de fietsen mooi te versieren. Die gaan dan in optocht met muziek naar de Corridor om daar de Koningslinde te planten. Daarna komen we weer terug naar het Oranjeplein (Kerkplein) De Rooise horeca zorgt voor mooie terrassen, zodat je ouders kunnen genieten van het hopelijk mooie weer. Wij willen jullie er op wijzen dat het een kindermarkt is en dat er enkel spullen verkocht mogen worden door kinderen (met of zonder ondersteuning van hun ouders) en dat het zeker géén rommelmarkt is. Wij hopen dat jullie op tijd komen inschrijven en zullen als Oranje vereniging ons best doen er een mooi geheel van te maken. Om wat extra sfeer te geven zou je de kraam oranje kunnen versieren. Laten we er een mooi feest van maken!