Winst zet KV Nijnsel vast op tweede plaats.

Nijnsel 1 speelde afgelopen zondag uit tegen Midako 1 in Geldrop. Bij winst was Nijnsel zeker van de tweede plaats in de binnencompetitie.

Nijnsel begon de wedstrijd beheerst. Er werden vele kansen gecreëerd, maar deze werden echter niet omgezet in doelpunten. Na negen minuten opende Monique Merks de score met een mooi afstandsschot. Verdedigend stonden de dames erg goed, waardoor doelpunten voor Midako uit bleven. Door goed combineren wist Selly van Roosmalen te scoren. Nog geen minuut later vergrote Sandra Verhagen de score met een afstandsschot. Nu liet Midako van zich horen en brachten zich door één doelpunt terug in de wedstrijd. Susan Witlox antwoordde hier direct op en zorgde dat de marge weer drie was.

Direct na rust voerde de dames van Nijnsel een geleerde techniek goed uit en Susan Witlox scoorde beheerst. De verdediging zakte wat in en Midako profiteerde hier meteen van. Binnen 3 minuten moest Nijnsel drie tegendoelpunten incasseren. Nijnsel was weer wakker geschut en de verdediging herstelde zich. Aanvallend werden er vele mooie kansen gecreëerd, maar de doelpunten bleven wederom uit. De wedstrijden eindige in 4-5, waardoor Nijnsel met twee punten huiswaarts keerde. Na deze overwinning is Nijnsel niet meer van de tweede plaats te stoten.
Doelpunten: Susan Witlox (2x), Monique Merks, Selly van Roosmalen en Sandra Verhagen (1x).
Aanstaande zondag speelt Nijnsel 1 haar laatste binnenwedstrijd om 10.15 uur in de Streepen tegen ZSV 1 uit Deurne.

Uitslagen:
Midako 1-Nijnsel 1 4-5; Flamingo’s (M) 4-Nijnsel 2 4-6; Nijnsel 3-NDZW 3 8-10; Alico B1-Nijnsel B1 3-10; Nijnsel B2-Prinses Irene B2 4-10; SCMH D1-Nijnsel D1 6-4; SCMH E1-Nijnsel E1 6-9.
Programma:
Woensdag 6 maart: Spoordonkse Girls 3-Nijnsel 2 21.00u. vertrek; Nijnsel 3-Altior 6 20.45u. aanwezig.
Zaterdag 9 maart: Nijnsel B1-Spoordonkse Girls B1 17.45u. aanwezig; Boskant B2-Nijnsel B2 13.15u. vertrek; Nijnsel B3-Avanti (S) B2 16.45u. aanwezig; Nijnsel D1-Alico D1 9.15u. vertrek; Nijnsel E1-Flamingo’s (M) E1 8.30u. vertrek.
Zondag 10 maart: Nijnsel 1-ZSV 1 9.45u. aanwezig.