Leiding/vrijwilligers gezocht voor 53e Jeugdvakantieweek – Expeditie Robinson

Roois nieuws
Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de jeugdvakantieweek 2013 zijn alweer in volle gang. Er zijn veel vrijwilligers nodig voor allerlei facetten binnen de organisatie om dit jaar de expeditie tot een grandioos succes te maken!

Wij zijn daarom ook weer hard op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om bijvoorbeeld een groepje kinderen te begeleiden tijdens de week die plaats zal vinden van 5 t/m 9 augustus. Dus ben jij 16 jaar of ouder en hebben jij en je vrienden zin om één van deze enthousiaste leiders te zijn? Of ben jij beschikbaar in die week om je als vrijwilliger in te zetten op andere facetten? Geef je nu dan snel op bij Eric Markgraaff, tel. 0413 767290 of beter nog: meld je aan via de vernieuwde website www.jeugdvakantieweek.nl  onder de tab: Vrijwilligers. Jullie onmisbare hulp is ook dit jaar weer heel erg welkom!
De inschrijving voor de kinderen van groep 5 t/m 8 vindt plaats op donderdag 25 april van 18.30 uur – 19.30 uur in ‘Dommelzicht’ te Dommelstraat 18.