vv Nijnsel presents; het ‘Jan Vervoort Bedrijventoernooi’

Roois nieuws Sport
Acht jaar geleden liep vv Nijnsel met het idee rond om een aansprekend evenement te organiseren voor sponsoren. Met een drankje, een hapje en een stukje muziek is niks mee maar met voor enkel dit soort obligate activiteiten lopen sponoren niet meer warm; het heeft een te hoog dertien-in-een-dozijn gehalte. Aangezien de corebusiness van vv Nijnsel nog steeds voetbal is, was de beslissing snel genomen; een recreatief voetbaltoernooi voor de Nijnselse bedrijven waarbij de olympische gedachte de overhand zou moeten hebben. Toch weer het hapje, het drankje en de muziek maar tussendoor gezellig voetballen op een half veld waarbij de aanwezigheid van dames ook een niet te onderschatten bijdrage levert aan de sfeer. Aan het begin van deze eeuw waren voetballende dames nog een redelijke bezienswaardigheid in tegenstelling tot nu. Gezien het grote succes van de formule kon het niet anders dan dat het toernooi op dit moment kan bogen op een duurzame en druk bezochte traditie.

Toernooi ‘uitverkocht’
Aanstaande zondag 3 juni verschijnen er opnieuw maar liefst 30 (!) bedrijventeams aan de start op sportpark Den Eimert, het maximaal haalbare. Zij zijn verdeeld over zes poules. Het toernooi begint om 10.00 uur en de finale staat gepland om kwart over vier. Niet iedereen wil en kan in de finale verschijnen want de meeste teams hechten nog altijd het meeste belang aan de derde helft. En wat is daar mis mee? André en Gonnie van de Sande zijn al vele jaren gastheer en gastvrouw, maar dit jaar voor het laatst. Zij dragen het kantinestokje over aan Bas Saris. Het toernooi is de afgelopen jaren fors geprofessionaliseerd; vv Nijnsel heeft een naam hoog te houden op het gebied van organiseren en men laat liever niets aan het toeval over. En natuurlijk een unieke gelegenheid om de banden onderling nog eens aan te halen; vv Nijnsel staat graag op goede voet met al haar weldoeners. Ook de kinderen zijn van harte welkom; de speeltuin; het luchtkussen, de schminkstudio. Alles binnen handbereik. Verder is er een loterij met twee superhoofdprijzen. Zegt Charkov u iets? Maar dan moet de wind wel goed staan……
Kortom, een mooie, lange en sportieve dag ligt in het verschiet waarop gezelligheid en sportief bezig zijn hand in hand gaan.