Presentatie over natuurfotografie in Zuid-Afrika

Roois nieuws Kunst en Cultuur
FotoclubRooi organiseert op 24 april 2012 in Dommelzicht (Dommelstraat 18, Sint-Oedenrode) een presentatie van Geert van de Wiel. Hij geeft een diashow en lezing over zijn mooiste foto's en fotomomenten van de laatste paar jaar in Zuid-Afrika. De aanvang van de presentatie is om 20:00u. Iedere belangstellende is op die avond welkom. De toegang is gratis.

Oud-Rooienaar Geert van de Wiel vertrok in 1999 naar Australië en begon daar met fotografie. Deze hobby zette hij voort gedurende zijn studie biologie in Wageningen, waarbij hij vele prachtige natuurfoto's maakte van zowel Nederlandse als exotische natuur. In 2008 emigreerde hij naar Zuid-Afrika, professionaliseerde zijn fotografieapparatuur en begon zijn safaribedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in privé- en fotografiesafari's. Dit bedrijf loopt ondertussen als een tierelier en natuurlijk krijgt Geert tijdens zijn safari's de kans om ook zelf mooie en boeiende plaatjes te schieten.
Tijdens de avond bestaat er gelegenheid aan Geert vragen te stellen over Zuid-Afrika en over de bijzondere fotografische vereisten voor een geslaagde fotosafari in dat natuurrijke land.